Foreningen Ordkraft

Jeanette Øbro
Foto: Karen Rosetzsky

Jeanette Øbro

Baseret på egne oplevelser, beskriver Jeanette Øbro jordemoderlivet indefra med lige dele kærlighed til faget og vrede over et politisk system, der igen og igen svigter både de ansatte og de fødende.

En nat i august er Jeanette Øbros første selvstændige roman. Det er en almenmenneskelig fortælling om at tage skade af sit arbejde.

Ud over at være forfatter er Jeanette Øbro uddannet jordemoder og psykoterapeut MPF i Emotionsfokuseret Terapi. Jeanette Øbro står med sin mand Ole Tornbjerg bag seks anmelderroste kriminalromaner om kriminalpsykologen Katrine Wraa. De har modtaget læsernes pris, Martaprisen.

Jeanette Øbro er som forfatter optaget af menneskelivets smertekompas. I sin seneste roman undersøger hun, hvordan det er muligt at hele, når man har en oplevelse af at være gået i stykker. De fælles romaner har kredset om offer-krænker-relationer og stor indsigt i at krænkere altid selv har været ofre.
Hun er desuden optaget af ulighed mellem kvindelige og mandlige kunstnere.

For voksne læsere af danske litteraturperler
En af årets helt store læseoplevelser! Romanen tryllebinder læseren, og forfatterens eminente beskrivelser gør, at læseren føler, at man selv er med på fødegangen. Det er en bog, der sætter gang i alle følelser og som er svær ikke at græde over - både af glæde og sorg.” - Lektørudtalelse.

www.jeanetteobro.dk og www.obro-tornbjerg.dk 

Jeanette Øbro

fredag 05. april 2024 kl. 16:30 - 17:15
Biffen sal C, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter

Jeanette Øbro

lørdag 06. april 2024 kl. 12:00 - 12:45
Biffen sal C, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter

Jeanette Øbro signerer

lørdag 06. april 2024 kl. 12:55 - 13:05
Signeringsstand 2 – Kedelhallen, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter